Antena 3 CNN Timp liber Muzică Casele de discuri estimează o explozie a vânzărilor de albume ale Mădălinei Manole (VIDEO)

Casele de discuri estimează o explozie a vânzărilor de albume ale Mădălinei Manole (VIDEO)

Casele de discuri estimează o explozie a vânzărilor de albume ale Mădălinei Manole (VIDEO)
16 Iul 2010   •   19:41



S-a spus foarte mult că avem tendinţa să ne uităm artiştii. Ne aducem de multe ori aminte de ei după moarte. Casele de discuri estimează o explozie a vânzărilor de albume ale Mădălinei Manole în următoarele luni. De altfel, ultimul CD al cântăreţei, a dispărut de pe rafturi în câteva ore. Iar pe internet, în doar două zile, numărul fanilor a crescut cu 500%.

De când n-aţi mai cumpărat un CD? Dar un CD cu Mădălina Manole? Cei mai mulţi devin interesaţi de muzica unui artist doar atunci când nu mai e.

Aşa s-a întâmplat şi după moartea lui Michael Jackson. În ultimul an, s-au vândut peste 24 de milioane de discuri în toată lumea. Imperiul Jackson a obţinut venituri de peste un miliard de dolari din care au fost achitate peste 50% din datoriile cântăreţului. Mădălina nu avea datorii şi era iubită de fani.

Casa de discuri care îi producea câtăreţei albumele se aşteaptă la vânzări record în următoarele săptămâni. Deja, au dar la magazine tot ce aveau pe stoc, în depozit. Peste 1.300 de cd-uri cu melodiile de pe ultimul album.

Pe Facebook, Mădălina Manole are deja peste 6 mii de fani şi zeci de comentarii la poze. Ultima sa activitate publică online a fost să devina prietenă cu Luminiţa Anghel, pe 9 iulie. Apoi a primit două felicitări de ziua ei, pe 14 iulie. Imediat, au urmat sute de mesaje de la fanii şocaţi de vestea neagră.



Foto: Observator

Observator

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole Facebook artista vanzari
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close