Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cazul Mădălinei Manole: Bărbatul care a vândut pesticid, căutat. Criminaliştii şi medicii confirmă sinuciderea

Cazul Mădălinei Manole: Bărbatul care a vândut pesticid, căutat. Criminaliştii şi medicii confirmă sinuciderea

Cazul Mădălinei Manole: Bărbatul care a vândut pesticid, căutat. Criminaliştii şi medicii confirmă sinuciderea
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro
19 Iul 2010   •   17:39

Cei şapte medici legişti care au participat la necropsia Mădălinei Manole, precum şi criminaliştii care se ocupă de cazul cântăreţei au declarat că toate probele confirmă sinuciderea acesteia.

Autorităţile încearcă în prezent să-l găsească pe bărbatul care i-a vândut prietenei Mădălinei Manole Furadan, un pesticid extrem de toxic a cărui comercializare este interzisă. În cazul în care va fi descoperit, omul ar putea petrece 15 ani în spatele gratiilor, informează Mediafax.

O prietenă a Mădălinei Manole le-a furnizat anchetatorilor SMS-ul prin care artista îi cerea să o ajute în achiziţionarea pesticidului. Tânăra nu este cercetată în legătură cu procurarea pesticidului, dar cel care l-a vândut este pasibil de pedeapsă.

În urma audierilor privind sinuciderea cântăreţei, anchetatorii au stabilit că Mădălina Manole avea o fire "extrem de sensibilă". Psihologii spun că este posibil ca naşterea "târzie" să fi produs o stare de depresie accentuată.

Potrivit martorilor audiaţi de anchetatori, relaţiile dintre soţul Mădălinei Manole şi părinţii acesteia sunt destul de reci. Procurorii spun că, de cele mai multe ori, părinţii şi cei apropiaţi refuză să înţeleagă gestul sinucigaş şi lansează acuze la adresa celor care, în opinia lor, ar fi putut stopa un astfel de eveniment.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii legişti stabilind că a băut peste 300 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic. Artista şi-a luat viaţa în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi o lună.

Artista a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti. Peste 5.000 de persoane au participat la funeraliile artistei.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close