Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ce a făcut Amy Winehouse cu 24 de ore înainte să moară. Vezi ultima apariţie scenică a artistei

Ce a făcut Amy Winehouse cu 24 de ore înainte să moară. Vezi ultima apariţie scenică a artistei

Ce a făcut Amy Winehouse cu 24 de ore înainte să moară. Vezi ultima apariţie scenică a artistei
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
24 Iul 2011   •   17:24

Chiar dacă anchetatorii au fost rezervaţi în privinţa unui verdict despre cauza morţii lui Amy Winehouse, presa de scandal nu are nici un dubiu: artista a murit din cauza unui amestec fatal de droguri. Potrivit revistei The People, cântăreaţa a fost văzută, cu 24 de ore înainte de a muri, cumpărând un cocteil de droguri.

În seara zilei de vineri, cu puţin după ora 22.00, Amy a fost văzută cumpărând droguri de la un dealer. Se pare că artista a achiziţionat un întreg arsenal de substanţe interzise, printre care cocaină, heroină, ecstasy şi ketamină, pe care le-a amestecat apoi cu alcool.

„Amy era pusă pe distracţie vineri noapte. A ieşit în oraş şi apoi era hotărâtă să „aducă” petrecerea înapoi la ea acasă. Nimeni nu stie cine a fost alături de ea în primele ore ale zilei de sâmbata. Dar iesitul în oras a fost in mod cert o prioritate pentru ea vineri seară" au declarat surse la publicaţiei The People.

Acestea sunt ultimele imagini cu Amy Winehouse pe scenă:


Amy Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul său, sâmbătă seară. Oficialii nu au confirmat încă motivul decesului. Moartea artistei vine la o lună după ce şi-a anunţat anularea unui turneu european.

Artista era cunoscută pentru stilul de viaţă plin de vicii. Amy Winehouse a primit mai multe avertizări din partea medicilor în legătură cu dependenţa sa de alcool şi droguri. Cea mai recentă a venit la începutul lunii iunie, când medicii i-au spus că riscă moartea, dacă îşi continuă stilul de viaţă.

Amy Winehouse s-a născut la 14 septembrie 1983, în Marea Britanie. Mama ei, Janis, lucrează într-o farmacie şi tatăl ei, Mitchell, este şofer de taxi.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse droguri deces
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close