Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ce semnificație are ultima melodie interpretată de Ariana Grande, cu puţin timp înainte de explozie

Ce semnificație are ultima melodie interpretată de Ariana Grande, cu puţin timp înainte de explozie

Ce semnificație are ultima melodie interpretată de Ariana Grande, cu puţin timp înainte de explozie
Sursa foto: Foto: YouTube
24 Mai 2017   •   10:41

După atacul terorist petrecut la concertul susţinut de Ariana Grande pe stadionul din Manchester luni seară, în urma căruia cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost rănite, în mediul online au apărut detalii impresionante despre ultima melodie cântată de artista americană, conform bustle.com.

Potrivit detaliilor oferie de fani şi de anumiţi spectatori la concertul de luni seară, cântecul cu care Grande a încheiat showul a fost  "One Last Time," deşi acest lucru nu a fost confirmat de către reprezentanţii cântăreţei. Cu toate acestea, surse au declarat pentru bustle.com că aceasta ar fi fost melodia de încheiere, iar în lumina evenimentului tragic, cântecul capătă cu totul alte semnificaţii.

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost rănite în atentatul comis luni seară în Manchester, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande. Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ariana Grande explozie melodie
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close