Cea mai mare spaimă a lui David Bowie. A murit crezând că nu va scăpa niciodată de acest blestem!

de A.M.P    |    31 Aug 2017   •   14:44
Cea mai mare spaimă a lui David Bowie. A murit crezând că nu va scăpa niciodată de acest blestem!

Viața lui David Bowie a fost profund marcată de problemele mentale moștenite în familia sa, pe linie maternă, și a trăit cu spaima constantă că va suferi și el de schizofrenie, precum fratele său, Terry.

Dezvăluirile sunt făcute de autorul Dylan Jones, într-o biografie ce urmează să fie publicată și care va fi intitulată „David Bowie : O viata”, scrie Daily Mail.

Bowie a avut o copilărie marcată de trecutul sumbru al familiei mamei sale. Cele două mătuși, care sufereau de tulburări psihice, s-au sinucis. La fel și fratele artistului, Terry, care a fost instituționalizat la o vârstă fragedă, din cauza schizofreniei, după care și-a luat viața aruncându-se în fața trenului.

Celebrul artist a reușit, însă, de-a lungul carierei sale, să-și exploateze teama de nebunie și într-un sens constructiv, aceasta stând la baza multora dintre piesele sale.

Unul dintre cei mai influenți muzicieni ai ultimelor cinci decenii, David Bowie a murit la 10 ianuarie, la două zile după ce a împlinit 69 de ani și după lansarea celui mai recent album al său,"Blackstar".
 

x close