Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cesaria Evora îşi încheie cariera de cântăreaţă. Nu va mai susţine concertele din România

Cesaria Evora îşi încheie cariera de cântăreaţă. Nu va mai susţine concertele din România

Cesaria Evora îşi încheie cariera de cântăreaţă. Nu va mai susţine concertele din România
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Sep 2011   •   16:47

Cântăreaţa Cesaria Evora, în vârstă de 70 de ani, a anunţat, vineri, printr-un comunicat, că îşi încheie cariera şi nu va mai susţine concertele pe care le avea programate în săptămânile următoare, printre care se numără şi cele din România, informează AFP. Artista "a ajuns în urmă cu câteva zile la Paris, acuzând o stare de mare slăbiciune".

"Cântăreaţa nu îşi va onora concertele pe care trebuia să le susţină în următoarele săptămâni", se precizează în comunicatul emis de Lusafrica.
   
Potrivit reprezentanţilor casei de discuri Lusafrica, "noile probleme de sănătate ale cântăreţei au apărut în urma mai multor intervenţii chirurgicale pe care aceasta le-a suportat în ultimii ani, printre care şi o operaţie pe cord deschis, în mai 2010".
   
"Medicii care o îngrijesc la Paris i-au ordonat să îşi anuleze următorul turneu, iar Cesaria a luat decizia, în acord cu producătorul şi managerul ei, Jose da Silva, să îşi încheie definitiv cariera, renunţând la această viaţă itinerantă care a dus-o în toate cele patru colţuri ale lumii, după debutul ei din 1991 pe scena internaţională", se afirmă în acelaşi comunicat.
   
Printre concertele pe care Cesaria Evora le avea programate în perioada următoare se numără şi cele din România - la Bucureşti, Timişoara şi Cluj Napoca.
   
Astfel, "Diva desculţă", cum este supranumită cântăreaţa Cesaria Evora, urma să cânta din nou pentru fanii săi din România, pe 5 octombrie, la Sala Palatului din Capitală, într-un concert organizat de Project Events, în colaborare cu European Event Services.
   


×
Subiecte în articol: concerte artista cantareata cariera România
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close