Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cesaria Evora şi-a fermecat publicul român pentru a cincea oară

Cesaria Evora şi-a fermecat publicul român pentru a cincea oară

Cesaria Evora şi-a fermecat publicul român pentru a cincea oară
Sursa foto: Foto: Video News
19 Oct 2010   •   12:02

Bucureştenii care au mers luni seară la concertul Cesaria Evora de la Sala Palatului nu au regretat nimic. La cei 68 de ani ai săi, artista i-a fermecat prin stilul unic. "Diva desculţă", aşa cum este cunoscută, a fost pentru a cincea oară în concert în ţara noastră.

Fără încălţăminte şi purtând haine negre, Cesaria Evora a apărut pe scenă în aplauzele celor veniţi la concert. După primele acorduri, spectatorii din ultimele rânduri s-au aşezat pe jos în faţa scenei, parcă vrăjiţi de muzica ei.

Cesaria Evora a fost pentru a cincea oară în România. Turneul iniţial era programat în luna mai însă din cauza unor probleme de sănătate, a fost amânat. Aseară, artista a urcat din nou pe scenă în faţa a 2.000 de oameni. La cei 68 de ani ai săi, n-a dat nicio clipă semne de oboseală.

Cesaria Evora s-a făcut cunoscută prin morna, un stil de muzică sentimental ce amestecă fado portughez cu jazz şi muzică latină. Artista cântă întotdeauna cu picioarele goale, în semn de solidaritate cu femeile şi copiii săraci din ţara sa.

Cesaria Evora, al cincilea concert în România



×
Subiecte în articol: concert România
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close