Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cheeky Girls cântă cea mai proastă melodie de Crăciun - Cheeky Christmas

Cheeky Girls cântă cea mai proastă melodie de Crăciun - Cheeky Christmas

Cheeky Girls cântă cea mai proastă melodie de Crăciun - Cheeky Christmas
Sursa foto: Foto: virginmedia.com
26 Dec 2010   •   14:52

Piesa "Cheeky Christmas" a româncelor din trupa Cheeky Girls a fost aleasă cea mai proastă melodie de Crăciun, în urma unui sondaj realizat în Marea Britanie, informează femalefirst.co.uk.
   
Potrivit autorilor sondajului, piesa a fost o cascadorie publicitară prin care gemenele Monica şi Gabriela Irimia au încercat să devină populare.
   
Monica şi Gabriela Irimia, care alcătuiesc trupa Cheeky Girls, au sosit în Marea Britanie în 2002 şi au devenit celebre după ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid un hit şi s-a vândut în 1,2 milioane de copii în lumea întreagă. Totuşi, de ani buni, cele două fete nu au mai scos vreun hit.
   
Pe locul al doilea în top s-a situat trupa Coldplay, cu "Christmas Lights", o piesă bună, dar prea deprimantă pentru Crăciun.
   
Podiumul este completat de Cliff Richard, cu "Mistletoe and Wine", care poate că a fost o piesă bună la momentul lansării, dar este total depăşită în prezent.
   
Pe poziţia a patra s-a situat Mariah Carey, cu de acum clasicul "All I Want For Christmas Is You", care este un cântec prea difuzat pe toate canalele în perioada Crăciunului.
   
Locul cinci în top este ocupat de The Darkness, cu piesa "Christmas Time", care păcătuieşte de asemenea prin faptul că este excesiv difuzată în timpul sărbătorilor de iarnă.

 

×
Subiecte în articol: formatie trupa top
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close