Antena 3 Timp liber Muzică Chitaristul formaţiei Rolling Stones e dispus să testeze orice drog nou

Chitaristul formaţiei Rolling Stones e dispus să testeze orice drog nou

de Antena3.ro    |    17 Oct 2010   •   14:27
Chitaristul formaţiei Rolling Stones e dispus să testeze orice drog nou Foto: swol54.wordpress.com

Keith Richards, chitaristul celebrei formaţii rock Rolling Stones, ar dori să încerce un nou drog, dacă o astfel de substanţă ar fi inventată, deşi a renunţat la stupefiante, informează contactmusic.com.
   
Celebrul chitarist, care a mărturisit că, de-a lungul timpului, a utilizat numeroase substanţe ilegale, inclusiv cocaină şi heroină, a renunţat la stupefiante, dar ar fi interesat să testeze un drog nou, dacă aşa ceva ar apărea pe piaţă.
   
"Am renunţat la tot acum, ceea ce este în sine halucinant. Aştept să se inventeze ceva mai interesant. Sunt foarte pregătit să testez ceva nou", a declarat Richards.
   
Artistul a renunţat la heroină în 1978 şi a fost obligat să renunţe la cocaină în 2006, după ce a căzut dintr-un palmier, accident în urma căruia a suferit o intervenţie chirurgicală pe creier.
   
"Asta a fost de la cocaină. Şi a trebuit să renunţ. Era ceva de genul: Am înţeles mesajul, Doamne", a mai mărturist el.
   
Având în vedere trecutul său tumultuos, muzicianul de 66 de ani este convins că va merge în iad, după moarte.
  
  "Încă nu mi-am trecut moartea în agendă. Nu vreau să îl văd încă pe vechiul meu prieten Lucifer. Este un tip pe care o să îl văd. Să fim serioşi, eu nu voi merge în locul mai bun (rai, n.r.)", a declarat chitaristul pentru publicaţia The Times.
   
Keith Richards este mândru de timpul petrecut de-a lungul anilor pe lista celor mai probabile decese, care circulă în presa mondenă britanică.

"Obişnuiam să citesc lista, să verific dacă încă mai sunt acolo. Am fost acolo mai mult decât oricine altcineva. Medalie de onoare", a mai spus muzicianul.
   
Richards a mai dezvăluit că dependenţa sa de droguri a fost atât de puternică încât a avut o pălărie făcută special pentru a putea să ascundă substanţele ilegale, precum şi un loc special în maşină pentru a transporta drogurile.
       

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close