Antena 3 CNN Timp liber Muzică Christina Aguilera va cânta imnul naţional al Americii la Super Bowl 2011

Christina Aguilera va cânta imnul naţional al Americii la Super Bowl 2011

Christina Aguilera va cânta imnul naţional al Americii la Super Bowl 2011
Sursa foto: Foto: neonlimelight.com
25 Ian 2011   •   14:33

Christina Aguilera va cânta imnul naţional al Americii la începutul finalei campionatului de fotbal american (Super Bowl). Meciul este programat pe data de 6 februarie, la Dallas, au anunţat, luni, reprezentanţi ai National Football League (NFL), citaţi de Reuters.

"Am început să cânt imnul naţional încă de la vârsta de şapte ani şi trebuie să spun că gala Super Bowl va fi pentru mine un vis împlinit. Sunt încântată şi abia aştept să particip la un astfel de eveniment legendar", a declarat acesta.

Christina Aguilera, care şi-a început cariera în muzică încă din adolescenţă, a mai fost prezentă o dată la Super Bowl, în anul 2000, când a susţinut un recital în pauza dintre cele două reprize ale finalei.

De asemenea, grupul The Black Eyed Peas a fost invitat de organizatori să susţină un mini-concert în pauza finalei campionatului de fotbal american.

Finala National Football League va avea loc în oraşul american Dallas, pe 6 februarie, între echipele The Pittsburgh Steelers şi Green Bay Packers.

Posibilitatea de a cânta în pauza Super Bowl este considerată o şansă imensă pentru artiştii invitaţi, datorită imensei popularităţi de care se bucură acest meci de fotbal în rândul spectatorilor americani. În 2009, peste 153 de milioane de telespectatori din Statele Unite au vizionat recitalul susţinut de trupa britanică The Who în pauza galei Super Bowl. Nume sonore precum U2, Bruce Springsteen, Tom Petty, Prince, The Rolling Stones şi Paul McCartney au concertat cu ocazia acestui eveniment în ultimii ani.

×
Subiecte în articol: Christina Aguilera super bowl
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close