x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A murit Colin Vearncombe, interpretul celebrei melodii ”Wonderful Life”. Anunțul trist făcut pe pagina de Facebook a artistului

de A.M.P   •   26 Ian 2016   •   20:52
A murit Colin Vearncombe, interpretul celebrei melodii ”Wonderful Life”. Anunțul trist făcut pe pagina de Facebook a artistului 482
Foto: facebook.com/blackakacolinvearncombe
Cântărețul britanic Black, pe numele său adevărat Colin Vearncombe, a murit astăzi, după ce a stat timp de mai multe zile în coma indusă, în urma unui accident rutier, informează The Guardian.

Muzicianul britanic Black, devenit celebru în întreaga lume în 1987 cu melodia ''Wonderful life'', a fost internat în comă, în ''stare critică'', într-un spital din Irlanda după ce a suferit un accident rutier..

 

Născut la Liverpool, artistul s-a stabilit în Irlanda în urmă cu zece ani și va deveni bunic în mai, când se va naște băiatul primului său fiu. 
 
Colin Vearncombe s-a făcut cunoscut sub pseudonimul Black cu mai multe melodii, la sfârșitul anilor 1980, dar a avut o prolifică activitate și folosindu-și numele real, cu care a semnat 15 albume, mai multe volume de poezii și tablouri.

Anunțul decesului lui Colin Vearncombe a fost făcut și pe pagina de Facebook a artistului.


 
Colin Vearncombe26/5/1962 - 26/1/2016 You'll never walk alone. A full statement will follow shortly.

Posted by Black aka Colin Vearncombe on 26 Ianuarie 2016
sati