Antena 3 CNN Timp liber Muzică "Con los terroristas!" DJ Baauer, despre fenomenul HARLEM SHAKE: A devenit o nebunie

"Con los terroristas!" DJ Baauer, despre fenomenul HARLEM SHAKE: A devenit o nebunie

"Con los terroristas!" DJ Baauer, despre fenomenul HARLEM SHAKE: A devenit o nebunie
Sursa foto: Foto: mtvhive.com
de S.T.    |    28 Feb 2013   •   08:28

DJ Baauer
este un tânăr de 23 de ani, născut la vest de Philadelphia. A trăit în Germania de la vârsta de 4 ani, până la cea de 7 ani, apoi în Londra în următorii şase ani şi apoi în Connecticut de la 13 la 17 ani. În cele din urmă a decis să se stabilească în New York, unde a şi urmat o facultate. Spune că a ştiut că vrea să devină DJ încă de la 13 ani, când a dat întâmplător peste videoclipurile de la Campionatul Mondial al DJ-lor.

După ce a fost implicat în numeroase proiecte care au eşuat, el a încercat să preia influenţe din hip-hop, în special din trap - care este o fuziune între hip-hop şi muzica dance electronică.

"Am vrut să fie ceva evident, să atragă atenţia, aşa că am pus cât mai multe sunete şi cât mai multe ciudăţenii. Vocea de început am luat-o de undeva de pe internet, nu-mi amintesc exact de unde, iar răgetele de leu nu au niciun sens", explică cel care în mai anul trecut a lansat melodia "Harlem Shake".

Echipa ZU o ia razna! Vezi nebunia Harlem Shake!

După ce a lansat "Harlem Shake", a observat cum tot mai mulţi oameni postează clipuri de 30 de secunde pe pagina lor de Facebook: "Mi s-a părut amuzant, dar nu m-am gândit că asta înseamnă ceva".

"A devenit o nebunie. Eu am făcut doar cântecul, i-am dat naştere, dar alţii l-au crescut", a declarat DJ-ul pentru The Daily Beast.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close