Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concert caritabil la Londra: Bryan Adams a cântat cu o femeie care s-a vindecat de cancer

Concert caritabil la Londra: Bryan Adams a cântat cu o femeie care s-a vindecat de cancer

Concert caritabil la Londra: Bryan Adams a cântat cu o femeie care s-a vindecat de cancer
14 Ian 2011   •   15:08

Bryan Adams, The Who şi Blondie au susţinut un concert caritabil la Londra, pentru a susţine lupta cu cancerul. La concert a asistat şi o supravieţuitoare a teribilei maladii. Femeia s-a urcat pe scenă alături de Bryan Adams şi a interpretat melodia "When you're gone".

Bryan Adams a făcut un duet emoţionant cu femeia care s-a vindecat de cancer. Ea a învins boala cu ajutorul unui tratament nou, denumit terapie fotodinamică. De altfel, concertul de la Londra era menit să popularizeze acest tip de tratament, care nu e foarte răspândit în lume.

După Bryan Adams, pe scenă a urcat celebra trupă Blondie. Sufletul show-uilui a fost, însă, formaţia rorck The Who. Solistul trupei, Roger Daltry, este un militant activ pentru combaterea cancerului şi participă la astfel de concerte cel puţin o dată pe an. 

La final, toţi artiştii s-au urcat pe scenă şi au interpretat o piesă împreună.

Show-ul a fost intitulat "Concert pentru uciderea cancerului". În urma lui s-au adunat 250.000 de dolari ce vor fi folosiţi la finanţarea studiilor privind tratarea necruţătoarei maladii.

 ×
Subiecte în articol: Londra cancer

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close