Antena 3 Timp liber Muzică Concert pe 6 noiembrie pentru victimele din Colectiv

Concert pe 6 noiembrie pentru victimele din Colectiv

03 Noi 2015   •   18:30
Concert pe 6 noiembrie pentru victimele din Colectiv

Concertul Legal Rock va avea loc, așa cum era programat, pe 6 noiembrie, la Arenele Romane, dar organizatorii i-au adăugat un al doilea scop caritabil, o parte din venituri urmând să fie donate Fundației Estuar pentru victimele din Colectiv. Grimus, ZOB, Trooper şi AURA vor urca vineri, 6 noiembrie 2015, pe scena Arenelor Romane, în cadrul concertului Legal Rock, care va îmbina genurile hard-rock şi rock alternativ.

Gazda evenimentului va fi cunoscutul prezentator Cristi Hrubaru.

”Ne-am gândit și noi, la fel ca toți organizatorii de evenimente din perioada asta, dacă trebuie să amânăm/anulăm concertul de vineri. Am hotărât să mergem înainte. Profitul este ultimul lucru la care ne gândim acum așa că vom da un al doilea scop caritabil concertului Legal Rock. Astfel că vom dona o parte din venituri victimelor din Colectiv și familiilor lor. Nu avansăm o sumă pe care o vom dona, nu știm câți ne veți fi alături vineri seară, suma asta depinde de voi. Arenele Romane sunt un loc sigur și am fi avut toate autorizațiile, pază, ambulanță, jandarmi și pompieri și fără tragedia petrecută pentru că asa se impune, iar cei care au organziat acolo concerte știu asta la fel de bine ca noi.

Dar poate mai mult decât tot ce am scris mai sus, nu liniștea era elementul pe care îl avem în comun cu prietenii noștri care au fost pe 30 octombrie în Colectiv. Muzica rock trebuie să se audă live în continuare”, au declarat organizatorii.

Concertul Legal Rock este organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului și pentru victimele din Colectiv.

Biletele pot fi găsite în rețelele Eventim și IaBilet.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close