Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concerte 2017. Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini, Andrea Bocelli şi Richard Clayderman vin în România

Concerte 2017. Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini, Andrea Bocelli şi Richard Clayderman vin în România

Concerte 2017. Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini, Andrea Bocelli şi Richard Clayderman vin în România
Sursa foto: Foto: Facebook / Depeche Mode / Petra Rönnholn
02 Ian 2017   •   13:18

2017 se anunţă spectaculos la capitolul concerte. Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini şi Andrea Bocelli şi-au dat întâlnire cu fanii din România. Iar festivalurile Electric Castle şi Untold vor face vara cu adevărat incendiară, informează ziuaconstanta.ro.

Depeche Mode vine pentru a treia oară în România. Trupa va merge la Cluj-Napoca, pe 23 iulie, in cadrul turneului de promovare a noului album: "Spirit". Preţul biletelor pleacă de la 130 de lei şi ajunge până la aproape 500 de lei.

De la Cluj facem o oprire la Bucureşti. Pe 20 aprilie, la Sala Palatului, promite spectacol trupa de pop jazz, Pink Martini. Un bilet la categoria VIP costă 280 de lei, apoi preţurile coboară până la aproape o sută de lei.

Luna mai va fi rock. Deep Purple cântă pe 13 mai la Romexpo. Trupa anunţă turneul "The Long Goodbye" pentru promovarea noului album "inFinite". 350 de lei costă un bilet dacă vreţi să vedeţi spectacolul de la o distanţă de doar câţiva metri de scenă.

Sunt însă şi variante pentru cei...mai liniştiţi. Richard Clayderman, pe 8 martie, la Sala Palatului din Bucureşti sau Andrea Bocelli, pe 22 iunie, în Capitală, şi pe 25 iunie la Cluj-Napoca.

Pentru Electric Castle rezervaţi-vă perioada 13 - 16 iulie. Aveţi şansa să fiţi tratat ca un star: adică acces în culise, plimbări cu maşina oficială a evenimentului şi "tratament" de cinci stele. Va costa însă 9.999 de lei.

Intre 3 şi 6 august, primii şapte DJ ai lumii promit spectacol total la Untold Festival. Cel mai scump abonament, cel VIP, de patru zile, costă 800 de lei, la care se adaugă alte taxe. Multe dintre bilete s-au pus deja în vânzare.

×
Subiecte în articol: concerte Depeche Mode
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close