Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul Bon Jovi a generat profituri de sute de mii de euro

Concertul Bon Jovi a generat profituri de sute de mii de euro

Concertul Bon Jovi a generat profituri de sute de mii de euro
Sursa foto: Foto: facebook.com
12 Iul 2011   •   22:28

Incendiarul concert al trupei Bon Jovi de duminică seară a adus profituri de sute de mii de euro. Au avut de câştigat atât organizatorii şi comercianţii implicaţi, cât şi hotelierii şi proprietarii teraselor din zonă. Acestea din urmă au fost luate cu asalt de cei 50 000 de spectatori.

O mare de oameni care a venit, a petrecut şi a plecat. Fanii au rămas cu amintirea a trei ore spectaculoase. Iar organizatorii - cu profitul.
Sute de mii de euro au cheltuit cei sosiţi să-i asculte live pe cei de la Bon Jovi.

Suma încasată de organizatori din bilete se ridică la peste 200.000 de euro. Pentru băuturi, spectatorii au plătit mai mult de 100.000 de euro. Din vânzarea hot dogilor şi a floricelelor de porumb s-au mai strâns aproximativ 15.000 de euro. În total, peste 300.000 de euro.

La concert au fost şi fani din străinătate, care s-au cazat la hotelurile din zonă. Hotelierii au fost încântaţi, în condiţiile în care vara au camerele goale.

Cu ocazia show-ului, Gazeta sporturilor a lansat un DVD cu unul dintre concertele Bon Jovi. Primul tiraj s-a epuizat în 24 de ore. La cererea cititorilor, Gazeta Sporturilor a suplimentat tirajul şi a vândut peste 50.000 de DVD-uri.

 




×
Subiecte în articol: Bon Jovi concert profit
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close