Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul Lady Gaga se mută în Piaţa Constituţiei. Vezi ce alte modificări au fost aduse

Concertul Lady Gaga se mută în Piaţa Constituţiei. Vezi ce alte modificări au fost aduse

Concertul Lady Gaga se mută în Piaţa Constituţiei. Vezi ce alte modificări au fost aduse
Sursa foto: Foto: AP
30 Iul 2012   •   13:06

Concertul Lady Gaga din 16 august, programat iniţial pe Arena Naţională, se mută în Piaţa Constituţiei, pentru fanii artistei urmând să fie disponibilă o nouă categorie de bilete, informează Live Nation şi Emagic într-un comunicat remis luni Agerpres.

"Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, pregătirea producţiei necesitând mult mai mult timp decât cel preconizat iniţial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar câteva zile înainte de concert", se arată în comunicatul citat.
   
În urma schimbării locului în care se va desfăşura evenimentul, noul amplasament va permite ca începând de marţi, 31 iulie, să fie disponibilă o nouă categorie de bilete - în picioare, 'Gazon C', acestea urmând să poată fi achiziţionate la preţul de 70 de lei până pe 6 august şi 90 de lei până pe 15 august, inclusiv. În ziua concertului biletele la Gazon C vor putea fi achiziţionate la intrarea în zona de concert la preţul de 110 lei.
   
Set-up-ul evenimentului în noul spaţiu va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Naţională şi renumerotate corespunzător. Se vor păstra categoriile de preţ anunţate iniţial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi însă dispuse mai aproape de scenă, având o vizibilitate optimă. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificări.
   
Show-ul Lady Gaga de la Bucureşti face parte din turneul The Born This Way Ball, evenimentul fiind organizat de Emagic.



×
Subiecte în articol: Arena Nationala
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close