Antena 3 CNN Timp liber Muzică Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra, la Festivalul Enescu 2017, va începe cu o mică întârziere

Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra, la Festivalul Enescu 2017, va începe cu o mică întârziere

Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra, la Festivalul Enescu 2017, va începe cu o mică întârziere
Sursa foto: Foto: Wikipedia
07 Sep 2017   •   18:23
Concertul susținut de Pittsburgh Symphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Manfred Honeck programat pentru seara de 7 septembrie la ora 19.30, la Sala Mare a Palatului, în cadrul Festivalului Enescu 2017 va începe cu aproximativ 30 de minute întârziere, din motive independente de organizatori, se arată într-un comunicat de presă.
 
Celebra orchestra americană Pittsburgh Symphony Orchestra a fost nevoită să înlocuiască un avion din cauza unor probleme tehnice și va ateriza cu o scurtă întârziere la București.

 Prezentă în premieră în cadrul ediției 2017 a Festivalului Internațional George Enescu, Pittsburgh Symphony Orchestra este una dintre cele mai bine cotate orchestre americane ale momentului. La pupitrul său se va afla dirijorul austriac Manfred Honeck, în programul serii fiind lucrări de Dvořák, Mahler și Ceaikovski. Solis teste cunoscutul baritone Matthias Goerne.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close