Antena 3 Timp liber Muzică Concurenta Israelului la Eurovision are origini române

Concurenta Israelului la Eurovision are origini române

11 Apr 2011   •   12:56
Concurenta Israelului la Eurovision are origini române
Sursa foto: Foto: last.fm

O vedetă care îşi are parţial originile în România, va reprezenta Israelul la concursul Eurovision din acest an. Dana International va cânta pe scenă celebra melodie Ding Dong. Ea a început şi filmările pentru videoclipul piesei. Acesta va costa 100 de mii de dolari.

Dana Internaţional este cunoscută în lume, ca o artistă de origine israeliană. Ea a dezvăluit însă într-un interviu, că unul dintre bunicii săi s-a născut în Transilvania.

Numele adevărat al starului este Born Yaron Cohen, iar, în copilărie, era băiat. A vrut însă să fie femeie şi acum, Dana International a devenit una dintre cele mai mari vedete transsexuale din lumea muzicii. Artista încercă totuşi să nu lase viaţa personală tumultoasă să-i eclipseze munca.

"Dacă sunt gay, nu înseamnă că primesc automat sprijinul publicului. Mai întâi trebuie să-i fac pe oameni să se îndrăgostească de mine şi de ceea ce fac. Trebuie să vorbesc cu ei pentru a primi sprijinul lor. Trebuie să recunosc că această comunitate e una dintre cele mai cinice, aşa că e destul de dificil", a declarat Dana.

Dana International a fost aleasă să reperzinte Israelul la concursul Eurovision din acest an. Competiţia se va desfăşura pe 14 mai, în Germania.

Cântăreaţa a câştigat deja un trofeu eurovision în 1998 - când a cântat melodia Diva.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close