Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cum a intrat Mădălina Manole în posesia pesticidului şi cine i l-a procurat

Cum a intrat Mădălina Manole în posesia pesticidului şi cine i l-a procurat

Cum a intrat Mădălina Manole în posesia pesticidului şi cine i l-a procurat
Sursa foto: Foto: www.madalinamanole.ro
20 Iul 2010   •   15:08

Noi informaţii în cazul sinuciderii Mădălinei Manole. Tânăra care i-a cumpărat Furadan artistei se numeşte Berta Slav, are 26 de ani şi este angajata Administraţiei Financiare din judeţul Ilfov. Ea a fost audiată de procurorii care anchetează decesul cântăreţei, informează Gândul.

Tânăra a declarat că Mădălina Manole a căutat-o în repetate rânduri şi a insistat să-i facă rost de Furadan pentru a trata nişte plante. Autorităţile încearcă în prezent să-l găsească pe bărbatul care i-a vândut prietenei Mădălinei Manole pesticidul extrem de toxic a cărui comercializare este interzisă. În cazul în care va fi descoperit, omul ar putea petrece 15 ani în spatele gratiilor.

Prietena Mădălinei Manole le-a furnizat anchetatorilor SMS-ul prin care artista îi cerea să o ajute în achiziţionarea pesticidului. Tânăra nu este cercetată în legătură cu procurarea Furadanului.

Mădălina Manole s-a sinucis miercurea trecută, medicii legişti stabilind că a băut peste 300 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic. Artista şi-a luat viaţa în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi o lună.

Artista a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti. Peste 5.000 de persoane au participat la funeraliile artistei.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole sinucidere
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close