Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dacã spui cã ştii muzicã, ai grijã în faţa cui te lauzi! Delia a absolvit liceul de muzicã, dar şi Conservatorul!

Dacã spui cã ştii muzicã, ai grijã în faţa cui te lauzi! Delia a absolvit liceul de muzicã, dar şi Conservatorul!

Dacã spui cã ştii muzicã, ai grijã în faţa cui te lauzi! Delia a absolvit liceul de muzicã, dar şi Conservatorul!
11 Oct 2012   •   21:27

Atunci când participi la un show de o asemenea anvergurã ca X Factor, trebuie sã fii foarte atent la modul în care te prezinţi în faţa juriului şi, mai ales, ce afirmaţii faci. Delia a simţit imediat când unii concurenţii au încercat sã fenteze puţin, invocând studii de specialitate. Absolventã de Conservator, jurata X Factor a gãsit imediat mici întrebãri cu care sã îi punã în dificultate. Cea mai rãspânditã a fost: „Ce are do major la cheie?”, iar rãspunsul, veţi fi uimiţi, nu l-au ştiut prea mulţi! Vezi cum îi încearcã pe concurenţii X Factor!

Talentatã şi plinã de viaţã, Delia este cu siguranţă una dintre cele mai îndrăgite prezenţe feminine din lumea artistică autohtonă. Printr-o voce de excepţie şi o personalitate pe măsură, Delia a devenit un nume important al industriei muzicale româneşti. Carismaticã şi mereu cu zâmbetul pe buze, Delia a dovedit că talentul se poate transforma în profesie.

A studiat flautul încă din clasele primare si a continuat cu cinci ani de pian. Liceul de muzică Dinu Lipatti a fost un pas firesc în concretizarea pasiunii sale pentru muzică, iar absolvirea Conservatorului a venit ca o încununare a muncii sale de-a lungul anilor. Talentul sãu nativ, dar şi toate eforturile depuse pentru a-şi transforma cariera într-una de succes, au fãcut ca Delia sã fie în prezent una dintre cele mai apreciate personalitãţi muzicale din România. Acum, îndrãgita cântãreaţã e pregãtitã sã gãseascã românii posesori de factor X şi sã le îndrume paşii cãtre o carierã de excepţie.



×
Subiecte în articol: Delia X Factor
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close