Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dan Bălan, "euforic" la un concert din Chişinău. S-a bălăngănit pe scenă, a încurcat versurile şi a uitat unde se află

Dan Bălan, "euforic" la un concert din Chişinău. S-a bălăngănit pe scenă, a încurcat versurile şi a uitat unde se află

Dan Bălan, "euforic" la un concert din Chişinău. S-a bălăngănit pe scenă, a încurcat versurile şi a uitat unde se află
Sursa foto: Foto: artinbase.com
15 Oct 2010   •   19:41

"Stefan cel Mare a fost cel mai mare cântaret al Moldovei!" A spus-o Dan Balan, pe scena, în fata a 300 de mii de moldoveni, la Chisinau. Artistul nu a parut deloc în apele lui. Balan s-a balanganit pe scena, a încurcat versurile si a uitat unde se afla. Asa e el, mai euforic... au spus organizatorii.

Cu ochii pe jumatate închisi si cu un zâmbet în coltul gurii, Dan Balan a încercat sa dea tot ce a avut mai bun.

Daca ar fi vazut Stefan cel Mare în ce stare se afla razesul sau, l-ar fi trimis la turci cât ai spune Cikabum. Dan Balan a avut noroc. Voievodul Chisinaului a fost mai întelegator.

Cu toate acestea, primarul general al capitalei moldovene, Dorin Chirtoaca, se declara extrem de multumit de performanta cântaretului. “Din punctul nostru de vedere intreaga sarbatoare a hramului de dimineata, pâna seara s-a desfasurat asa cum noi ne-am dorit.“

Cu toate acestea, fanii moldoveni si-au criticat dur cea mai cunoscuta vedeta: "Dan Balan e cam aghezmuit", "Goniti-l pe Balan înapoi în State ca-i varza!" sau "Esti mai rau decât o varza! Du-te la culcare!" au fost doar câteva dintre mesajele trimise de cei care au vazut show-ul la televizor.

În urma cu 3-4 ani, muzica lui Dan Balan, fost O-zone, se auzea în toate colturile lumii. "Dragostea din tei" o cîntau milioane de oameni, fie ei chinezi sau australieni.

 

×
Subiecte în articol: Stefan cel Mare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close