Antena 3 CNN Timp liber Muzică De-a Viața Ascunselea. Nicu Covaci: S-au răzbunat pe mine, omorând-o pe mama

De-a Viața Ascunselea. Nicu Covaci: S-au răzbunat pe mine, omorând-o pe mama

De-a Viața Ascunselea. Nicu Covaci: S-au răzbunat pe mine, omorând-o pe mama
29 Apr 2018   •   14:30

Nicu Covaci, fondatorul și liderul trupei Phoenix, a fost invitat la emisiunea „De-a viața ascunselea”, unde a povestit momentele cele mai dificile prin care a trecut. 

„După ce a căzut Zidul, i-am forțat pe băieți să vină, că nu au vrut să se întoarcă. Am fost pedepsit din cauza gestului de a scoate formația peste șase granițe. Trebuie să-ți dai seama ce au pățit aia de la graniță. Informatorii de la securitate știau tot ce vorbim, ce măncâm, cu cine suntem. Și m-au pedepsit. Pe mama au tăiat-o în bucăți și i-au dat foc. Cei care ne păzeau la vremea aceea au primit o palmă îngrozitoare.. îți dai seama să scoți o trupă întreagă”, a povestit Covaci.

Nicu Covaci a povestit și ce a zis mama lui când a aflat că urma să plece din țară pe vremea Comunismului. 

„Singura persoană care a știut a fost maică-mea. A plâns și mi-a spus Nicu, dacă tu ai decis asta, fă-o”, a povestit Covaci. 

„Nu m-am gândit niciodată că mama ar putea fi în pericol. Mi-au dat telefon din Timișoara, că „Nicu, arde casa”. M-am urcat într-un avion, am venit acasă și-mi spune Căpitanul Poliției: „Covaci, vezi că tu ești Phoenix, ai dușmani mari”. După cinci ani tot n-au aflat cine a făcut asta. A primit 30 de lovituri de cuțit. A fost măcel”, a mai spus liderul formației Phoenix.

×
Subiecte în articol: phoenix De-a viața ascunselea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close