x close

De-a Viața Ascunselea. Sore Mihalache, mărturii despre familia sa: „Părinții m-au ținut într-o libertate controlată”

04 Ian 2020   •   14:48
De-a Viața Ascunselea. Sore Mihalache, mărturii despre familia sa: „Părinții m-au ținut într-o libertate controlată” sursă foto: captură Antena 3

Artista Sore Mihalache a mărturisit în cadrul emisiunii ”De-a Viața Ascunselea” că modelul primit în familie este și modelul pe care ea îl aplică fiicei sale. Actriță și cântăreață deopotrivă, Sore își amintește că părinții ei au aplicat filosofia unei libertăți controlate în ceea ce o privește, adăugând că acest model dorește să îl ofere și fetiței sale în vârstă de 3 ani și jumătate.

„Sunt o luptătoare. Sunt ambițioasă și independentă. Părinții m-au ținut într-o libertate controlatată pe care încerc și eu să o aplic. Am spiritul acesta de luptător de la cele mai mici lucruri până la cele mai ambițioase. Am norocul unui copil care îmi seamănă ca o picătură de apă. Văd în ea și personalitatea mea de acum. Lucrurile care îmi plac au ajuns și la fiica mea”, a declarat artista.

„În anul 1989 părinții mei au renunțat la postul de angajați și în 90 și-au început propria afacere. Au încercat să creeze o poveste în jurul copilăriei mele. De mică am avut curaj să risc”, a mai subliniat Sore.

Sore Mihalache, mărturii despre familia sa: „Părinții m-au ținut într-o libertate controlată”

Citeşte mai multe despre:

sore mihalache De-a viața ascunselea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati