Antena 3 CNN Timp liber Muzică Decizia radicală luată de Rusia, după Iulia Samoilova a fost interzisă la Eurovision 2017

Decizia radicală luată de Rusia, după Iulia Samoilova a fost interzisă la Eurovision 2017

Decizia radicală luată de Rusia, după Iulia Samoilova a fost interzisă la Eurovision 2017
Sursa foto: Foto: captura YouTube
14 Apr 2017   •   20:33

Cântăreaţa Iulia Samoilova, a cărei intrare în Ucraina pentru ediţia de anul acesta a concursului Eurovision a fost interzisă de Kiev, va fi reprezentanta Rusiei la ediţia din 2018, după ce Moscova nu va putea participa la actuala ediţie din cauza acestui diferend, scrie Agerpres.

Konstantin Ernst, directorul general al televiziunii publice ruse Pravnîi Kanal, a declarat agenţiei de ştiri TASS că aşa s-a convenit cu Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (UER), organizatoare a concursului. 

"Se ştie că din partea Rusiei va participa Iulia Samoilova", a spus el. 

Iulia Samoilova va reprezenta Rusia la Eurovision 2018

Rusia nu va participa la Eurovision 2017 din luna mai de la Kiev, a confirmat joi seară UER, după ce Pravnîi Kanal a anunţat că nu va transmite anul acesta concursul. 

Ucraina a interzis timp de trei ani intrarea în ţară a Iuliei Samoilova după ce cântăreaţa a susţinut un recital în urmă cu doi ani în peninsula Crimeea, care a fost anexată de Rusia. 

'The flame is out' notează UER pe site-ul său, un joc de cuvinte care face referire la piesa 'Flame is burning' cu care Iulia Samoilova urma să participe la cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, din 11 de mai.

×
Subiecte în articol: Rusia Eurovision 2018 Eurovision 2017
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close