Antena 3 CNN Timp liber Muzică Delia a lansat videoclipul piesei "FULG" - VIDEO

Delia a lansat videoclipul piesei "FULG" - VIDEO

Delia a lansat videoclipul piesei "FULG" - VIDEO
16 Noi 2016   •   16:14

Daca zilele acestea s-a asezat prima zapada peste Romania, iata ca astazi Delia se transforma in 'Alchimista Zapezii' in videoclipul metafora despre unicul si complexul "Fulg".

Cu mai putin de 3 saptamani inaintea concertului Delia's Winter Wonderland, care este deja Sold Out, Delia reuseste sa surprinda, inca o data, prin povestea spusa intr-un videoclip artistic si emotionant, o poezie vizuala ce va ramane in memoria publicului si ca primul proiect dedicat iernii lansat de catre Delia. 



“Fulg” este o poveste de iarna scrisa in plina… vara! E un cantec de dragoste invaluit in zapada. Eu il vad ca pe un mesager al iubirii. Cand ninge, mereu imi imaginez cum fulgii vin sa acopere pamantul cu iubire, e o asociere personala. Videoclipul este minunat si reuseste sa cuprinda starea piesei cu usurinta. E ca un taram fermecat in care ia nastere fulgul, totul intr-un proces mirific", declara Delia.

"Fulg" este o noua piesa extrasa de pe albumul "Deliria", lansat in luna aprilie a acestui an, in cadrul show-urilor "Welcome to Deliria", de la Sala Palatului. Melodia este compusa de catre Delia si orchestrata de Alex Turcu si Michael Massier - ambii membri in #bandulmirific. 

Videoclipul este regizat de catre Dimitri Caceaune, David Gal si Radu Tanase. Look-ul spectaculos al Deliei a fost realizat de catre Diana Ionescu (make-up), Stefan Ungureanu (hairstyle) si de catre Hilke Muslim (styling).   

Delia a devenit in ultimii ani cea mai iubita artista din Romania. Cu piese mereu pe primele locuri in topuri, peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube adunate doar in ultimii 2 ani, multe concerte sold out si jurat in X Factor & iUmor, artista vine cu un show exceptional si totodata exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul National Bucuresti: Delia’s Winter Wonderland –  experienta muzicala a iernii (SOLD OUT).

Unic in momentul de fata, ca si concept de sarbatori, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativa moderna si high-tech la tot ce s-a mai vazut pana in momentul de fata in Romania. Pe langa muzica adusa la nivel de arta, concertul beneficiaza de cele mai inedite elemente de grafica, proiectii de ultima generatie, scenografie grandioasa, costume exceptionale create special pentru acest eveniment si machiaje desprinse din regate inghetate  – totul atent selectionat, intocmai ca si complexitatea structurala a unui fulg de nea.

×
Subiecte în articol: Delia videoclip
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close