Antena 3 CNN Timp liber Muzică Deşi a refuzat categoric, Axl Rose va fi inclus în Rock and Roll Hall of Fame

Deşi a refuzat categoric, Axl Rose va fi inclus în Rock and Roll Hall of Fame

Deşi a refuzat categoric, Axl Rose va fi inclus în Rock and Roll Hall of Fame
Sursa foto: Foto: talkentertainment.com
14 Apr 2012   •   14:58


Axl Rose va fi inclus în Rock and Roll Hall of Fame, ca membru al formaţiei Guns N' Roses, deşi în urmă cu câteva zile cântăreţul a declarat că refuză această onoare şi că va boicota evenimentul, programat sâmbătă, anunţă Mediafax.

"Nu voi participa la ceremonia de includere în Rock and Roll Hall of Fame din 2012 şi refuz respectuos includerea mea ca membru al trupei Guns N' Roses în Rock and Roll Hall of Fame", a declarat Axl Rose. "Cer cu tărie să nu fiu inclus în absenţă şi vă rog să reţineţi că nimeni nu este autorizat şi nu are permisiunea mea să accepte includerea în numele meu sau să vorbească în numele meu", a declarat rockerul american într-o scrisoare deschisă, făcută publică de reprezentanţii săi. Acesta a adăugat că ceilalţi membri ai celebrei trupe californiene vor participa totuşi la ceremonia de sâmbătă.

Reprezentanţii Rock And Roll Hall Of Fame au emis însă un comunicat în care spun că trupa va fi onorată sâmbătă şi implicit Axl Rose. "Ne pare rău că Axl nu va putea accepta personal această onoare", au spus aceştia.

Trupa Guns N' Roses a cunoscut succesul pe scena muzicii rock în 1987, odată cu albumul ei de debut, "Appetite for Destruction". Avându-i în componenţă pe solistul Axl Rose, chitariştii Slash şi Izzy Stradlin, basistul Duff McKagan şi toboşarul Steven Adler, acest grup californian a dominat muzica de la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90 cu rockul ei agresiv şi carismatic. Însă disputele dintre membrii trupei, adeseori purtate în văzul întregii lumi, au cauzat în cele din urmă destrămarea grupului, produsă în 1996. După mulţi ani petrecuţi prin trubunale, Axl Rose a obţinut dreptul de a folosi numele şi vechile creaţii ale trupei, a adunat o altă echipă de muzicieni şi a lansat un nou album în 2008.

Pe 21 septembrie 2010, trupa Guns N' Roses a concertat în România, la complexul Romexpo din Capitală. Trupa americană va susţine un alt concert în ţara noastră în cadrul festivalului Rock the City, pe 1 iulie, tot la Romexpo.


×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close