Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dezvăluiri dureroase făcute de Demi Lovato în noua ei melodie "Sober"

Dezvăluiri dureroase făcute de Demi Lovato în noua ei melodie "Sober"

Dezvăluiri dureroase făcute de Demi Lovato în noua ei melodie "Sober"
22 Iun 2018   •   13:14

În timpul turneului de promovare a ultimului ei album "Tell Me You Love Me", Demi Lovato a lansat o nouă melodie joi dimineață atât pe Twitter cât și într-un post Instagram. Denumit "Sober" (Treaz) , cântecul pare să dezvăluie că Demi a recidivat după mai mult de șase ani de abstinență la alcool. "Adevărul meu ... #trezacum,"  a menționat Lovato în postul de pe Instagram.

“Mama, îmi pare rău, nu mai sunt trează/ Și tati, îmi pare rău pentru băuturile vărsate pe podea”, spune cântecul.

"Pentru cei care nu m-au părăsit niciodată, am mai fost pe acest drum înainte / îmi pare atât de rău, nu mai sunt trează. continuă Lovato. 

"Cu șase ani în urmă", a spus ea, în martie, "obișnuiam să beau vodcă dintr-o sticlă de Sprite la nouă dimineața, vomitând în mașină și îmi amintesc că mă gândeam:" Acest lucru nu mai este drăguț. Acest lucru nu mai este distractiv. Sunt ca și tatăl meu. Așa că am făcut schimbări în viața mea", a mărturisit artista. 

În ultimii ani, Demi a fost deschisă și onestă cu privire la luptele ei cu dependența de alcool și bolile mentale. La inceputul acestui an, ea a anunțat chiar si că va oferi terapie fanilor ei in timpul turneului.

Sursă: Women's Health 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close