Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dezvăluiri despre ultimele zile ale lui Ioan Gyuri Pascu. ”Era cumva speriat că durerea era mult prea mare”

Dezvăluiri despre ultimele zile ale lui Ioan Gyuri Pascu. ”Era cumva speriat că durerea era mult prea mare”

Dezvăluiri despre ultimele zile ale lui Ioan Gyuri Pascu. ”Era cumva speriat că durerea era mult prea mare”
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Sep 2016   •   08:33

Zi grea pentru lumea artistică odată cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Dar iată că apar detalii despre ultimele zile ale actorului și cântărețului. Chitaristul Teo Boar a mărturisit că dispariția artistului care a venit brusc a fost într-o oarecare măsură anunțată și asta pentru că el se simțea rău în ultima vreme.

”În timpul ultimului nostru concert (sâmbăta trecută, Parcul Herăstru – n.r.), Gyuri a avut dureri grave la un picior, a fost nevoie să cânte de pe scaun. Cu câteva zile înainte fusese la pescuit  unde s-a lovit de o stâncă. Era cumva speriat că durerea era mult prea mare pentru o posibilă luxație. După weekend, a fost la acupunctură iar specialistul i-a recomandat să facă un examen Doppler (recomandat pentru afecțiuni ale inimii, ale arterelor și venelor). Am vorbit ultima oară joi, săptămâna trecută, pentru a pune la punct detaliile plecării noastre în Turcia, unde urma să susținem un concert. Lovitura, diabetul, o posibilă embolie au fost, se pare, un cumul de probleme ce au condus la infarct”, a declarat Teo Boar pentru Libertatea.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close