Antena 3 CNN Timp liber Muzică Doliu în familia unei îndrăgite cântărețe din România. Fratele ei a murit într-un accident cumplit

Doliu în familia unei îndrăgite cântărețe din România. Fratele ei a murit într-un accident cumplit

Doliu în familia unei îndrăgite cântărețe din România. Fratele ei a murit într-un accident cumplit
19 Mar 2018   •   15:08

Mira, de la DJ Project, trăiește o mare suferință din cauză că fratele său vitreg de 22  de ani a murit în urma unui accident ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Gorj. 

Artista a postat o fotografie pe Instagram, alături de un mesaj în care le mulțumește tuturor celor care îi sunt alături în această perioadă dificilă. “Mulțumesc pentru gânduri si mesaje”, a spus ea. 

“Condoleanțe, fii tare draga mea, ești fata puternică și o sa treci peste asta cu bine, fii alături de familia ta, îmi pare extrem de rău pentru cele întâmplate,dar nu uita că noi te susținem și suntem aici pentru tine", “Îmi pare rău pentru pierdere,  Condoleanțe”,  "Îmi pare RĂU de fratele tău poate el era la fel de bun că tine, și nu merita să plece de lângă o soră atât de frumoasă și talentată, și nici de lângă familia lui?”, i-au răspuns internauții. 

Fratele Mirei și-a pierdut viața în teribilul accident în care mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de un cap de pod. Alături de el mai era un prieten, acesta ajungând în stare gravă la spital. 

×
Subiecte în articol: doliu România accident
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close