Antena 3 CNN Timp liber Muzică Dr. Dre, dat în judecată de Paramount Recording Studios pentru neplata sumei de 1,2 milioane de dolari

Dr. Dre, dat în judecată de Paramount Recording Studios pentru neplata sumei de 1,2 milioane de dolari

Dr. Dre, dat în judecată de Paramount Recording Studios pentru neplata sumei de 1,2 milioane de dolari
Sursa foto: Foto: theurbandaily.com
26 Iul 2010   •   15:04

Dr. Dre a fost dat în judecată de Paramount Recording Studios din California, rapperul american fiind acuzat de încălcarea termenilor unui contract şi de neplata sumei de 1,2 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Reprezentanţii Paramount susţin că Dr. Dre nu le-a plătit orele pe care le-a petrecut în studioul lor din Los Angeles.

În documentele depuse, la sfârşitul săptămânii trecute, la Curtea Superioară din Los Angeles, reclamantul susţine că Dr. Dre, al cărui nume real este Andre Young, nu a plătit orele petrecute în studioul din California în perioada aprilie 2009 - iunie 2010.

Potrivit aceloraşi documente, Andre Young ar fi promis să plătească suma datorată înainte de 13 iulie, însă nu şi-a respectat promisiunea.

Potrivit Allhiphop.com, rapperul ar fi folosit acest studio de înregistrări în ultimii 10 ani şi ar fi beneficiat de un tarif preferenţial.

Dr. Dre este un compozitor american şi producător de muzică rap care a promovat şi contribuit la popularizarea stilului gangsta-rap. Muzicianul american a vândut peste 57 de milioane de albume solo şi a produs albume de succes pentru numeroşi artişti, precum Snoop Dogg, Eminem, The Game, 2pac, Lil Wayne, Mary J. Blige, Pussycat Dolls şi pianistul Burt Bacharach.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: contract rapper judecata muzica
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close