Antena 3 CNN Timp liber Muzică După mai bine de 30 de ani, legendara trupă R.E.M. s-a destrămat

După mai bine de 30 de ani, legendara trupă R.E.M. s-a destrămat

După mai bine de 30 de ani, legendara trupă R.E.M. s-a destrămat
Sursa foto: Foto: rockpic.net
de N.B.    |    22 Sep 2011   •   09:55

Membrii legendarei trupe rock, R.E.M., au decis să se despartă după ma bine de 30 de ani. Un sfârşit firesc, spun membrii formaţiei care nu vor sa dezvăluie mai multe detalii legate de această decizie.

Cunoscută pentru hituri precum "Everybody Hurts" sau "Losing My Religion", trupa R.E.M. a rezistat timp de 31 de în topurile muzicii internaţionale. 

Cei trei componenţi ai formaţiei au decis să pună capăt aventurii care le-a adus un Grammy în 1992, dar şi un cvadruplu disc de platină.

"Pentru fanii şi prietenii noştri: în calitate de R.E.M. şi prieteni pe viaţă am hotărât să punem capăt colaborării. Ne despărţim cu un sentiment imens de recunoştinţă şi de uimire faţă de tot ceea ce am realizat. Le mulţumim tuturor celor care au fost vreodată atinşi de muzica noastră", a scris pe site-ul oficial al formaţiei.

Bateristul Mike Mills susţine că despărţirea trupei este un fenomen normal, venit după numeroase succese. Părerea sa este împărtăşită de vocalistul,  Michael Stipe

Trupa R.E.M. a fost fondată în anul 1980 în Statele Unite. Primul lor single a venit un an mai târziu şi s-a intitulat "Radio Free Europe". Au urmat 15 albune şi numeroase hituri precum "Murmur", "Document", "Out of Time" si "Automatic For the People". În 2007 formaţia a fost inclusă în Hall of Fame.

 

×
Subiecte în articol: despartire formatie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close