Antena 3 CNN Timp liber Muzică Ed Sheeran își ia rămas bun de la muzică la finalul turneului mondial Divide. „E ca și cum te-ai despărți de o prietenă alături de care ai stat ani de zile. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat o șansă”

Ed Sheeran își ia rămas bun de la muzică la finalul turneului mondial Divide. „E ca și cum te-ai despărți de o prietenă alături de care ai stat ani de zile. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat o șansă”

Ed Sheeran își ia rămas bun de la muzică la finalul turneului mondial Divide. „E ca și cum te-ai despărți de o prietenă alături de care ai stat ani de zile. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat o șansă”
Sursa foto: foto- Instagram/ Ed Sheeran
de Claudia Simion    |    28 Aug 2019   •   13:03

Ed Sheeran a încheiat turneul mondial care s-a bucurat de un succes uriaș, iar acum vrea să ia o pauză de la muzică pentru o perioadă de un an și jumătate. 

Cântărețul-compozitor își dorește să aibă mai mult timp doar pentru el și pentru soția lui, Cherry Seaborn, pentru a putea întemeia o familie. 

Ed Sheeran a început turneul „Divide” în martie 2017 și de atunci a cântat pentru mai mult de nouă milioane de fani din toată lumea. 

În discursul lui emoționant de la ultimul concert din cadrul turneului, Ed Sheeran a spus: „După cum știți sau nu știți, am fost în acest turneu pentru mai mult de doi ani și asta este ultima zi. Simt un gust dulce-amar în legătură cu toată experiența. Vă iubesc pentru că sunteți aici. Este, probabil, ultima mea performanță live pentru următoarele 18 luni”, a spus artistul, potrivit TheSun

„Am cântat prin toată lumea. Mi s-a spus la finalul acestui turneu că am cântat în fața a nouă milioane de oameni de pretutindeni. Este cel mai mare turneu făcut vreodată”. 

„A fost o zi emoționantă pentru multe persoane din backstage. Se simte ciudat, ca și cum te-ai despărți de prietena ta cu care ai fost timp de ani de zile. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dat o șansă”, a mai spus Ed Sheeran la finalul ultimului său concert din Ipswich, Regatul Unit. 

×
Subiecte în articol: muzica ed sheeran
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close