Antena 3 CNN Timp liber Muzică Elton John: Eminem mi-a făcut cadou două jucării sexuale cu diamante

Elton John: Eminem mi-a făcut cadou două jucării sexuale cu diamante

Elton John: Eminem mi-a făcut cadou două jucării sexuale cu diamante
Sursa foto: Foto: mtv.com
07 Feb 2011   •   16:37

Cântăreţul britanic Elton John a declarat într-un interviu recent că bunul său prieten, rapperul Eminem, i-a oferit drept cadou de nuntă, în 2005, două jucării sexuale ornate cu diamante, potrivit Hiphopwired.com.

Potrivit sursei citate, rapperul din Detroit are foarte mult umor atunci când vine vorba de prietenul său britanic homosexual.
Relaţia dintre cei doi este una extrem de apropiata, Elton John fiind consilierul lui Eminem de mai mulţi ani, ajutându-l să îşi învingă depedenţa de droguri şi medicamente.

Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Elton John a povestit cum Eminem a dorit să îi mulţumească pentru acest ajutor într-o manieră insolită, oferindu-i drept cadou de nuntă două jucării sexuale.

"Eminem are şi un simţ al umorului extraordinar. Atunci când David (David Furnish, n.r.) şi cu mine ne-am căsătorit civil, el (Eminem, n.r.) ne-a trimis un cadou de nuntă. Într-o cutie, pe două perniţe din catifea, se aflau două jucării sexuale cu diamante", a declarat Elton John.

"A muncit foarte mult, iar faptul că a reuşit să învingă aceste probleme l-a schimbat foarte mult", a adăugat artistul britanic, referindu-se la adicţiile rapperului.

Eminem a apelat la o cură de dezintoxicare în 2005, în încercarea de a-şi trata dependenţa de somnifere. "Nu e niciun secret că am avut o problemă cu drogurile", a spus el ulterior, precizând că lua între 10 şi 20 de pilule Vicodin pe zi, dar şi Valium şi Ambien, în cantităţi atât de mari încât nici el nu mai ştia ce lua.

Elton John a avut de asemenea probleme cu drogurile de-a lungul carierei sale, declarând ulterior că acestea l-au făcut "tupeist" şi "arogant" înainte să se vindece.

×
Subiecte în articol: elton john
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close