Erykah Badu, eliberată condiţionat după ce a filmat goală pentru un videoclip (VIDEO)

18 Aug 2010   •   16:57
Erykah Badu, eliberată condiţionat după ce a filmat goală pentru un videoclip (VIDEO) Foto: gossiponthis.com

Justiţia americană a decis că Erykah Badu trebuie să plătească o amendă de 500 de dolari şi a plasat-o pe cântăreaţa americană în regim de eliberare condiţionată, după ce aceasta a filmat nud pentru un videoclip, realizat în Dallas, în zona unde a fost asasinat preşedintele John F. Kennedy, anunţă Reuters.

Erykah Badu în vârstă de 39 de ani a filmat goală videoclipul piesei "Window Seat", turnat în Dealey Plaza din oraşul Dallas. Melodia este inclusă pe cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "New Amerykah Part Two (Return of the Ankh)".

Artista se va afla în regim de eliberare condiţionată până pe 11 februarie 2011. Amenda de 500 de dolari a fost deja achitată de cântăreaţă săptămâna trecută.

În videoclipul piesei "Window Seat", care durează 5 minute şi 35 de secunde, Erykah Badu coboară dintr-o maşină îmbrăcată şi se îndreaptă spre locul unde a fost asasinat preşedintele John F. Kennedy (22 noiembrie 1963). Acţiunea clipului se desfăşoară în Dealey Plaza din centrul oraşului Dallas.

Pe măsură ce se apropie de acest loc, cântăreaţa îşi scoate una câte una toate hainele, până când rămâne complet dezbrăcată, şi îşi continuă drumul printre oameni. Erykah Badu ajunge în respectivul loc, apoi se aude o împuşcătură, cântăreaţa se prăbuşeşte la pământ şi din trupul ei apare un sânge albastru.

Window Seat - Erykah Badu


Erykah Badu, pe numele ei adevărat Erica Abi Wright, s-a născut pe 26 februarie 1971. Este o cântăreaţă, producătoare muzicală şi actriţă americană care a contribuit la impunerea genului neo-soul, fiind chiar supranumită "prima doamnă a muzicii neo-soul" sau "regina muzicii neo-soul". Stilul ei include elemente de R&B, hip-hop şi jazz.

Antena3.ro

 

x close