Antena 3 Timp liber Muzică EUROVISION 2013. Ouatu, după ce a coborât de pe scenă: "Am PLÂNS. Sunt prea sensibil!"

EUROVISION 2013. Ouatu, după ce a coborât de pe scenă: "Am PLÂNS. Sunt prea sensibil!"

de O.P.    |    17 Mai 2013   •   12:39
EUROVISION 2013. Ouatu, după ce a coborât de pe scenă: "Am PLÂNS. Sunt prea sensibil!"

Cezar Ouatu, reprezentantul României, a declarat, într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, că este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision, precizând că este foarte mândru să reprezinte la această competiţie România şi pe toţi cântăreţii de operă.
  
"Sunt fericit pentru că sunt un câştigător - sunt în finală. Este pentru prima dată când un contratenor se califică în finala Eurovision. Vocea este cel mai important lucru şi voi încerca să fiu şi mai bun sâmbătă. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Am plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Sunt prea sensibil. Sunt foarte mândru să îmi reprezint ţara şi să îi reprezint pe toţi cântăreţii de operă", a declarat Cezar, într-o conferinţă de presă organizată la Malmö, după anunţarea rezultatelor celei de-a doua semifinale a Eurovision Song Contest 2013.
  
Întrebat dacă doreşte să îi mulţumească vreunei persoane, Cezar a declarat: "Vreau să îi mulţumesc tatălui meu, care s-a dus la ceruri acum trei ani. El este cea mai importantă persoană din viaţa mea şi îi dedic lui această performanţă".
  
Cezar a mai spus că, cel mai probabil, el va fi câştigătorul marii finale a ediţiei din acest an a Eurovision Song Contest, însă artistul român a spus că printre favoriţi se numără şi Georgia şi Ucraina.
  
Pe de altă parte, imediat după cea de-a doua semifinală, Cezar a remarcat faptul că a avut probleme cu casca audio, dar a reuşit să le depăşească continuând să cânte a cappella.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close