Antena 3 Timp liber Muzică EUROVISION 2017. România are o armă secretă în finala Eurovision 2017. Ilinca și Alex Florea nu urcă pe scenă fără ...

EUROVISION 2017. România are o armă secretă în finala Eurovision 2017. Ilinca și Alex Florea nu urcă pe scenă fără ...

13 Mai 2017   •   23:27
EUROVISION 2017. România are o armă secretă în finala Eurovision 2017. Ilinca și Alex Florea nu urcă pe scenă fără ...
Sursa foto: Foto: Eurovision Romania/Facebook

EUROVISION 2017. Pe lângă talent, o voce uimitoare și o apariție impecabilă, Ilinca și Alex Florea știu că uneori au nevoie și de un strop de noroc. Drept urmare, fiecare și-a adus câte o armă secretă la Kiev, pentru finala EUROVISION 2017, scrie libertatea.ro.

Oboseala a fost depășită de emoții, entuziasm și dorința de a câștiga, așa că în această seară, Ilinca și Alex urcă pe scena concursului, în finală, cu forțe proaspete, speranță și… un aliat secret: ciocanul lui Thor!

Am un medalion pe care îl port mereu la gât. Este ciocanul lui Thor (zeul tunetului în mitologia scandinavă – n.r.), iar pentru el trebuie să le mulțumesc prietenilor mei care au un magazin de bijuterii. De fapt, trebuie să le mulțumesc pentru toate bijuteriile mele, cum ar fi și noua mea chitară din ureche, care a făcut furori. În ceea ce privește medalionul, de când l-am primit, cariera mea a fost în plină ascensiune, așa că îl dau jos doar când fac baie. De multe ori, nici atunci. În rest, este nelipsit…”, a spus Alex.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close