Antena 3 CNN Timp liber Muzică Expunerea feselor, sânii goi, sfârcurile la vedere sunt STRICT INTERZISE. Vedetele - într-o situație jenantă

Expunerea feselor, sânii goi, sfârcurile la vedere sunt STRICT INTERZISE. Vedetele - într-o situație jenantă

Expunerea feselor, sânii goi, sfârcurile la vedere sunt STRICT INTERZISE. Vedetele - într-o situație jenantă
07 Feb 2013   •   17:57

Oficialii postului de televiziune CBS au cerut tuturor vedetelor care vor participa pe 10 februarie la gala de decernare a premiilor Grammy să poarte ținute decente, care să le acopere zonele intime, scrie tmz.com.

CBS Standards and Practices a trimis un mail agenților de presă și managerilor vedetelor în care cereau următoarele: "Vă rugăm, asiguraţi-vă că fesele şi sânii sunt acoperiţi într-un mod adecvat".

"Costumele care implică o lenjerie de tipul tanga sunt problematice. Vă rugăm să evitaţi expunerea feselor goale. Sânii goi - din lateral sau din faţă - reprezintă şi ei o problemă. Vă rugăm să nu purtaţi haine transparente, prin care ar putea să se vadă sfârcuri feminine. Vă rugăm ca regiunea genitală să fie acoperită într-un mod adecvat".

"Evitaţi identificarea comercială şi tricourile cu numele unor produse sau branduri. Mesajele în limbi străini imprimate pe haine trebuie să dispară. Obscenitatea totală sau parţială de pe articolele vestimentare reprezintă o chestiune inacceptabilă pentru o transmisiune televizată".

×
Subiecte în articol: vedete
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close