Antena 3 CNN Timp liber Muzică Fanfara Ciocârlia a făcut spectacol la concertul Premiului Nobel de la Oslo

Fanfara Ciocârlia a făcut spectacol la concertul Premiului Nobel de la Oslo

Fanfara Ciocârlia a făcut spectacol la concertul Premiului Nobel de la Oslo
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Dec 2012   •   22:20
A fost spectacol românesc aseară, la Oslo, în onoarea câştigătorului premiului Nobel pentru Pace. Mai marii Uniunii Europene, dar şi prinţul şi prinţesa Norvegiei, i-au aplaudat la scenă deschisă pe membrii fanfarei Ciocârlia.

Cu patru melodii, două din repertoriul propriu, o populară moldovenească şi o sârbă, fanfara Ciocârlia a ridicat în picioare sala de spectacole din Oslo.

În loja personalităţilor, preşedintele Comisiei Europene, Prinţul Haakon al Norvegiei şi preşedintele Comitetului Nobel au aplaudat încontinuu. Încântată de spectacol, prinţesa Mette-Marit a mers şi în culise să le strângă mâna românilor.

Dintr-un colţ al sălii de spectacole, ascunsă printre cei 6.000 de invitaţi, Mădălina Ghenea şi-a susţinut iubitul, pe Gerard Butler, una dintre gazdele spectacolului.

Performanţa electrizantă a fanfarei Ciocârlia i-a smuls o exclamaţie admirativă lui Gerard Butler, în timp ce Sarah Jessica Parker s-a declarat fan încă dinainte să îi audă.

Veniţi la invitaţia preşedintelui Comitetului Nobel, românii de la Ciocârlia au fost primiţi cu entuziasm încă de la sosire. Camerele de filmat le-au urmărit fiecare pas. Entuziasmul arătat de norvegieni l-a luat puţin prin surprindere pe reprezentantul formaţiei la conferinţa de presă dinaintea evenimentului.

Printre vedetele care au urcat pe scenă s-au numărat Jennifer Hudson, Seal şi Ne-yo. Evenimentul a fost deschis printr-un recital susţinut de de Kylie Minogue.
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close