Antena 3 CNN Timp liber Muzică Fetele de la Spice Girls vor cânta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra

Fetele de la Spice Girls vor cânta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra

Fetele de la Spice Girls vor cânta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    21 Iul 2012   •   14:55

Grupul britanic Spice Girls se va reuni şi va cânta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, pe 12 august, informează Daily Mail.

Mai întâi, în presa britanică au apărut câteva zvonuri despre reunirea grupului, însă, potrivit unor surse, Victoria Beckham a refuzat să se implice în acest proiect.

O sursă din managementul grupului a confirmat vineri pentru MailOnline faptul că toate cele cinci membre ale grupului au acceptat în cele din urmă să susţină un concert unic, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

În luna iunie, MailOnline afirma că patru dintre componentele grupului - Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Halliwell şi Melanie Chisholm - doreau această reunire, însă Victoria Beckham a refuzat şi a stopat acest proiect.

Se pare însă că după o serie de negocieri intense, colegele ei au reuşit să o convingă pe Victoria şi grupul Spice Girls va participa la acest concert şi vor cânta pe aceeaşi scenă cu Take That, George Michael şi The Who.

Formaţia Spice Girls s-a destrămat în urmă cu aproximativ zece ani.

×
Subiecte în articol: Londra grup victoria beckham
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close