Antena 3 CNN Timp liber Muzică Fiul Mădălinei Manole va moşteni cea mai mare parte din averea artistei (VIDEO)

Fiul Mădălinei Manole va moşteni cea mai mare parte din averea artistei (VIDEO)

Fiul Mădălinei Manole va moşteni cea mai mare parte din averea artistei (VIDEO)
Sursa foto: Foto:www.madalinamanole.ro
23 Sep 2010   •   20:01

Există, în sfârşit, un moştenitor al averii Mădălinei Manole. Este chiar fiul ei, Petru. El este cel mai îndreptăţit să primească trei sferturi din averea de peste 600.000 de euro a regretatei artiste. Nu o spunem noi, ci experţii în lege, adică notarii. După două luni şi jumătate, în care părinţii şi soţul vedetei s-au războit în acuzaţii, al treilea şi cel mai mic, a câştigat.

Doi oameni ştiu precis cine ar trebui să moştenească averea Mădălinei Manole. Unul este chiar Mădălina. În scrisoarea de adio, care ar putea fi considerată testament, Mădălina a lăsat directive clare."Puiucul meu ai grijă de tot, atât cât poţi! Vinde tot ce se poate, vinde casă, orice, teren. Dar vreau să rămână bani pentru Pui mic?, a scris Mădălina.

Mesajul îi era adresat soţului, cu limbă de moarte. Voia ca micul Petru să se bucure de averea ei, dar şi familia fratelui ei, Marian Manole. Iar Mădălina a lăsat o comoară în urma ei.

Cel mai de preţ lucru al Mădălinei Manole a fost casa. Aproape 300.000 de euro. Desigur, banii proveniţi din drepturile de autor i-ar rotunji averea undeva la 600.000 de euro. Numai în prima lună după moartea ei, în conturile Mădălinei au intrat 120.000 de euro.

Dar scrisoarea de adio a Mădălinei Manole are mici şanse de a trece drept testament. Părinţii, însă, nu mai au puterea să mai atace acest testament.

?Soţul supravieţuitor primeşte un sfert din avere, iar copilul indiferent daca e major sau minor primeşte celalate trei sferturi?, a precizat notarul Ioana Lambrica Mirica.

Părinţii Mădălinei au renunţat şi la pretenţiile pentru tutela lui Petru. Astfel, toţi banii artistei rămân pe mâinile lui Puiu, până când fiul său şi al Mădălinei va împlini 18 ani.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole mostenire avere
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close