Antena 3 CNN Timp liber Muzică Florin Salam, cântăreţ de talie internaţională: Va scoate album cu Bregovici şi Eric Clapton

Florin Salam, cântăreţ de talie internaţională: Va scoate album cu Bregovici şi Eric Clapton

Florin Salam, cântăreţ de talie internaţională: Va scoate album cu Bregovici şi Eric Clapton
Sursa foto: Foto:salamflorin.blogspot.com
18 Mai 2011   •   09:22
Scolit la Conservator, difuzat la radio BBC şi de acum inainte produs al renumitei case de discuri Universal Music. Manelistul Florin Salam a ajuns de talie mondială. Compania "Universal" l-a luat în vizor după ce a colaborat cu Goran Bregovic. Artistul sârb va scoate un album, despre care spune că va revoluţiona muzica din Europa . Pentru acesta Bregovici a colaborat nu doar cu Salam, ci si cu Gipsy Kings şi Eric Clapton.

Probabil ca acum 9 ani, când s-a lansat cu maneaua „Ce gagică şmecherită", Florin Salam, pe vremea aceea Florin Fermecătorul, nu spera la... Occident.

Colaborarea lui Florin Salam cu casa de discuri Universal Music nu doar că îi va aduce artistului concerte în toată Europa, dar şi un procent de 25% din vânzarea albumelor.

Urmează o perioadă plină pentru Florin Salam. Are concerte stabilite pentru doi ani de acum încolo. După lansarea albumului, pe 1 octombrie, chiar de ziua lui, artistul va susţine un mare concert alături de toţi colaboratorii de pe album.

Salam este al doilea artist român promovat de Universal, după ce Maia Morgestern i-a cucerit pe reprezentanţii gigantului din show bizz cu rolul din Patimile lui Isus. Universal Music susţine peste 3500 de artişti din toată lumea, de la Nelly Furtado, Timbaland, Akon, Black Eyed Peas, până la Bon Jovi, Sting, Bryan Adams sau Andrea Bocelli.
 
 

 

×
Subiecte în articol: Florin Salam
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close