Antena 3 CNN Timp liber Muzică FORZA ZU vine în Cluj-Napoca

FORZA ZU vine în Cluj-Napoca

FORZA ZU vine în Cluj-Napoca
15 Mai 2014   •   16:11
Cel mai mare concert din România va fi susținut în acest weekend în inima Ardealului. Forza ZU vine la Cluj-Napoca. Evenimentul organizat de Radio ZU a devenit deja o tradiție anuală. Până acum a fost găzduit de Brașov, Timișoara și Iași. Forza ZU a ajuns acum la a patra ediție. Aceasta va avea loc sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 17:00 la Cluj Arena.

Peste 30 de artiști vor urca pe scena impresionantă care va fi montată pe stadionul din Cluj-Napoca.
 B.U.G. Mafia, Smiley, Alex Velea, Antonia, Elena Gheorghe, Horia Brenciu, Nicole Cherry, Andra, Raluka & DJ Sava, What's Up, Cabron, Lora, Delia, Voltaj, Deepcentral, Andreea Bănică, Shift & Marius Moga, Red Blonde, Sore, CRBL, Adda, Vama, Holograf, Anda Adam, Skizzo Skills, Speak, Mandinga, Maxim, Alina Eremia și Connect-R vor face stadionul să vibreze cu energie. De „warm-up” se vor ocupa MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K. Cei doi știu deja ce fel de muzică pune clujenii în mișcare pentru că au vizitat cluburile din oraș în repetate rânduri cu al lor ZU Party. Evenimentul va fi prezentat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan, oamenii care dau trezirea României în fiecare dimineață din studioul lor de la Radio ZU.

Forza ZU a pornit în 2011 de la misiunea de a face cel mai mare karaoke în aer liber. În Brașov, în fața scenei s-au adunat peste 13.000 de oameni. În 2012, la Timișoara, Piața Operei s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei 30.000 de oameni prezenți. Anul trecut, 100.000 de ieșeni au venit la Forza ZU și astfel, cel mai mare karaoke s-a transformat în cel mai mare concert al anului. Ideea s-a păstrat, așa că pe ecranele gigant de la scena din Cluj Arena vor rula versurile fiecărei piese interpretate, pentru ca publicul să poată cânta la unison cu artiștii toate hiturile pe care le-au auzit la Radio ZU.


Intrarea la eveniment este permisă publicului de toate vârstele începând cu ora 15:00. Copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile pe stadion la tribunele 1 și 2, peluze și pe gazon. Se pot folosi cele 7 intrări rezervate publicului din Aleea Stadionului și Splaiul Indepenței. Accesul cu aparate foto și camere video este permis. Nu este permis accesul cu umbrele (se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie dacă este nevoie) și recipiente cu ambalaj dur (sticle, parfumuri, termosuri, recipiente metalice, etc.). Evenimentul începe la ora 17:00 cu „încălzirea” asigurată de MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K.


Evenimentul va fi transmis în direct de la ora 17:00 pe Radio ZU și pagina de Facebook Radio ZU, iar de la ora 19:00 și pe ZU TV.

Parteneri: Consiliul Județean Cluj, Consiliul Județean al Elevilor Cluj, OSUBB, Look TV, eClujeanul, Muzzix.ro, Nappoca, Cluj Life, Partytude.ro, 24-FUN, Clujul de Buzunar, ClujToday, CampusCluj.ro.


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close