Antena 3 CNN Timp liber Muzică Gala Brit Awards 2018. Dua Lipa și Stormzy, marii câștigători

Gala Brit Awards 2018. Dua Lipa și Stormzy, marii câștigători

Gala Brit Awards 2018. Dua Lipa și Stormzy, marii câștigători
22 Feb 2018   •   09:56

Gala Brit Awards 2018 a avut loc miercuri seara, pe O2 Arena din Londra, iar marii câștigători au fost Dua Lipa și Stormzy. 

Artista a obținut trofeul la cateforia „Best British female solo artist” şi „British breakthrough act”, în timp ce Stormzy a luat premii la categoriile „ British album of the year” şi „British male solo artist”.


„Vreau să mulţumesc tuturor cântăreţelor care au urcat pe scenă înaintea mea. Asta este pentru cât mai multe femei pe scenă, pentru cât mai multe câştigătoare şi pentru cât mai multe femei care să preia conducerea lumii”, a spus Dua Lipa atunci când și-a luat premiul. 

De asemenea, și Rag'n'Bone Man se numără printre fericiții câștigători. Acesta a luat premiul pentru cel mai bun single britanic, iar Gorillaz pentru cel mai bun grup britanic. Nici Ed Sheeran nu a stat departe de trofeu pentru succesul obținut de albumul său, Divide. 

Harry Styles, membru al trupei One Direction, a reușit să-și construiască și o carieră solo de succes și a obținut, în cadrul galei, premiul pentru „British Artist Video of the Year”.

×
Subiecte în articol: ed sheeran
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close