Antena 3 CNN Timp liber Muzică Generozitatea incredibilă a lui George Michael. Ce a făcut cântărețul în timpul vieții

Generozitatea incredibilă a lui George Michael. Ce a făcut cântărețul în timpul vieții

Generozitatea incredibilă a lui George Michael. Ce a făcut cântărețul în timpul vieții
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
de M.Z.    |    26 Dec 2016   •   19:37

George Michael a murit prematur la 53 de ani şi a avut o avere considerabilă din concerte şi vânzarea discurilor, dar a fost un om deosebit de darnic.

Mărturie stau poveştile despre sumele mari de bani pe care le dona organizaţiilor caritabile, dar şi oamenilor aflaţi la ananghie, potrivit Daily Mail.
La câteva ore după ce a fost făcută publică moartea sa, prezentatorul britanic de televiziune Richard Osman a dezvăluit că George Michael a sunat-o pe o femeie care a apărut într-o emisiune pentru a-i oferi banii necesari pentru a efectua procedura de fertilizare in vitro.

Osman a scris pe Twitter: ”O femeie de la ”Deal Or No Deal” ne-a spus că are nevoie de 15 000 de lire pentru tratament de fertilizare in vitro. George Michael a sunat în secret a doua zi şi i-a dat banii”.

Între timp, un jurnalist a scris pe Twitter că vedeta i-a oferit unei barmaniţe un bacşiş uriaş după ce a aflat că era studentă şi că avea datorii majore. Michael şi-a donat din drepturile de autor ale clor mai importante melodii ale sale şi a făcut donaţii substanţiale către anumite organizaţii care oferă sprijin bolnavilor de HIV sau cancer.

Cântăreţul şi compozitorul George Michael, care a avut numeroase hit-uri cu grupul Wham în anii 1980 şi mai târziu ca artist solo, a murit în zioua de Crăciun, la vârsta de 53 de ani

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: George Michael donatii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close