Antena 3 CNN Timp liber Muzică Godsmack anulează 12 concerte europene, inclusiv pe cel din România. Solistul vocal are probleme cu vocea

Godsmack anulează 12 concerte europene, inclusiv pe cel din România. Solistul vocal are probleme cu vocea

Godsmack anulează 12 concerte europene, inclusiv pe cel din România. Solistul vocal are probleme cu vocea
Sursa foto: Foto: fanpop.com
28 Iun 2012   •   10:20

Trupa Godsmack, care ar fi trebuit să concerteze în cea de-a doua zi a Tuborg GreenFest powered by Rock The City, îşi anulează 12 dintre concertele pe care le avea programate în Europa din cauza unor probleme de sănătate ale solistului vocal, Sully Erna, informează un comunicat al organizatorilor, citat de Agerpres.
   
Organizatorii îi anunţă pe fanii trupei că vor face demersuri pentru reprogramarea concertului la o altă dată.
   
Solistul vocal al trupei Godsmack, Sully Erna, a fost examinat în cursul zilei de marţi de medici americani în legătură cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat să nu mai cânte în următoarele săptămâni, pentru a permite corzilor vocale să se vindece. Diagnosticul medicilor se traduce prin anularea a nu mai puţin de 12 concerte programate în Europa, inclusiv în România. Godsmack a apucat să susţină în acest turneu doar două concerte, în Anglia şi Belgia.
   
„Îmi pare rău, Europa. Se pare că nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public aşa cum n-am avut de multă vreme... Belgia, ai fost de asemenea minunată. Cât despre restul Europei, unde n-am reuşit să ajungem de această dată, promit că vom încerca până vom reuşi!“, spune Sully Erna în comunicatul citat.
   
Sully Erna a mai precizat că în perioada următoare se va odihni şi va face exerciţii care să-i readucă forma vocală care l-a consacrat.
   
Formaţia Godsmack ar fi trebuit să concerteze pe scena Tuborg GreenFest powered by Rock The City sâmbătă de la ora 19,45 până la ora 21,00. Organizatorii nu au hotărât încă cine va cânta în spaţiul orar rămas liber.


×
Subiecte în articol: concerte
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close