Antena 3 CNN Timp liber Muzică Goran Bregovic: Am fost întotdeuna fan al manelelor

Goran Bregovic: Am fost întotdeuna fan al manelelor

Goran Bregovic: Am fost întotdeuna fan al manelelor
Sursa foto: Foto: romanika.eu
16 Iun 2011   •   17:36

Celebrul muzician Goran Bregovic a mărturisit într-o conferinţă de presă de joi că întotdeauna a fost un un fan al manelelor, pe care le consideră cel mai bun stil muzical din Europa de acum, conform Agerpres.

Artistul a mai precizat că a decis să colaboreze cu interpretul Florin Salam pentru că îl consideră nu doar un bun cântăreţ de manele, dar şi un bun povestitor: „Am fost întotdeauna un fan al manelelor. Este probabil cea mai bună muzică nouă a ţiganilor din Europa. Florim Salam nu este doar un cântăreţ, este un povestitor”.

Bregovic se află la Sibiu, alături de Wedding and Funeral Orchestra, pentru un concert care va avea loc în cadrul TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania), joi seară. Concertul va dura o oră jumătate, în Piaţa Mare din centrul Sibiului, unde sunt aşteptaţi peste 3.000 de fani.

Goran Bregovic a mai fost în Sibiu acum patru ani, când a înregistrat un record de public, respectiv 40.000 de fani care atunci au avut accesul gratuit la spectacol. Acum, preţul unui bilet este de 15 lei.

×
Subiecte în articol: Florin Salam manele TIFF concert
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close