Antena 3 Timp liber Muzică Goran Bregovic, spectacol de zile mari la Timişoara

Goran Bregovic, spectacol de zile mari la Timişoara

de Antena3.ro    |    03 Iun 2011   •   09:36
Goran Bregovic, spectacol de zile mari la Timişoara
Sursa foto: Foto: Intact Images

Goran Bregovic a încins aseară atmosfera la Timişoara. Sute de bănăţeni au participat la concertul din parcul Rozelor şi au cântat, împreună cu renumitul artist, melodiile care l-au facut celebru. Ca de fiecare dată, cântăreţul a făcut un adevarat show, iar publicul l-a răsplătit cu aplauze frenetice.

Revenit în România, după vizita din luna aprilie făcută manelistului Florin Salam, Goran Bregovic a făcut ceea ce ştie să facă cel mai bine. Acompaniat de "Wedding and Funeral Orchestra", artistul a ridicat publicul în picioare şi a făcut un spectacol de zile mari.

O ploaie torenţială de scurtă durată s-a abătut asupra Timişoarei în timpul concertului. Niciun fan nu a plecat însă. Dimpotrivă, bănăţenii au rămas şi au trăit fiecare vers.

Cei care nu au putut ajunge la concertul de la Timişoara mai au o şansă de a-l vedea live pe marele cântăreţ sârb. Duminică, Goran Bregovic va concerta şi în Parcul Plumbuita din Bucureşti.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close