Antena 3 CNN Timp liber Muzică Gwyneth Paltrow nu vrea să renunţe la cântat, deşi criticii susţin că ar trebui

Gwyneth Paltrow nu vrea să renunţe la cântat, deşi criticii susţin că ar trebui

Gwyneth Paltrow nu vrea să renunţe la cântat, deşi criticii susţin că ar trebui
01 Mar 2011   •   12:14

Cu prestaţii la premiile Grammy, premiile Academiei Americane şi multe alte gale, Gwyneth Paltrow a cântat mai des decât toţi artiştii "aducători de rating" ca Lady Gaga, Justin Bieber sau Black Eyed Peas, informează Daily Beast.

Noua pasiune a actriţei a apărut după rolul de cântăreaţă pe care l-a interpretat în "Country Strong". Deşi criticii nu i-au apreciat prestaţia, iar filmul a fost departe de a fi un succes, Paltrow nu s-a demoralizat şi a fost de neclintit în decizia sa de a cânta. Ea se gândeşte chiar să scoată un album sau să joace într-un musical.

Este evident că această nouă modalitate de exprimare artistică a înseamnă foarte mult pentru Gwyneth Paltrow, care vrea să cânte din ce în ce mai mult. Unii fani, însă, sunt de părere că actriţa ar fi mai inspirată concentrându-se pe actorie.

Cum fanii pot fi subiectivi, prestaţiile muzicale ale blondei au fost analizate de câţiva specialişti. Un profesor de muzică de la MIT care este specializat în analiza muzicii pop cu ajutorul computerelor a concluzionat că "nu există nimic în vocea ei care să mă facă să cred că ar putea fi vreun talent".

Criticii din Nashville, specializaţi în stilul country, susţin că Gwyneth are nevoie de lecţii dar nu poate să cânte prea bine.

Totuşi, actriţa este hotărâtă să îşi urmeze pasiunea pentru cântat, întrebată cu ce artist se vede colaborând pe viitor, Gwyeth Paltrow a răspuns rapid: cu Jay-Z.

 


×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close