Antena 3 CNN Timp liber Muzică Hold my hand, al doilea single de pe albumul post-mortem al lui Michael Jackson, lansat pe internet

Hold my hand, al doilea single de pe albumul post-mortem al lui Michael Jackson, lansat pe internet

Hold my hand, al doilea single de pe albumul post-mortem al lui Michael Jackson, lansat pe internet
16 Noi 2010   •   11:04

Al doilea single al lui Michael Jackson de pe albumul post mortem al artistului a fost lansat online. "Hold my hand" avut deja mii de vizualizări, iar fanii aşteaptă cu sufletul la gură lansarea albumului.

Piesa, intitualtă "Hold my hand", este un duet al lui Michael Jackson cu Akon. Melodia a fost înregistrată în 2007. În urmă cu doi ani, ea a mai apărut online, fără acordul artiştilor, în urma unor scurgeri de informaţii. La acea vreme, nu era însă completă. Verisunea finalizată a cântecului va fi lansată pe CD, la sfârşitul acestei luni.

"Hold my hand" este primul single de pe albumul post mortem al lui Michael Jackson. Casa de discuri "Epic records" a ales această piesă, pentru a respecta o dorinţă mai veche a starului pop. Se pare că Jackson a lăsat un bilet scris de mână prin care cere ca melodia "Hold my hand", să fie primul single al noului său CD.

Albumul este intitualt simplu "Michael" şi va apărea pe piaţă la 14 decembrie. Discul va conţine 10 piese, printre care un duet cu Lenny Karvitz şi altul cu 50 Cent. Va fi primul album cu piese noi de la Michael, lansat în ultimii nouă ani.

 

×
Subiecte în articol: michael jackson album
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close